Bine ai venit!
Contul Meu

RME ADI 2 - Convertor cu 2 canale

Cod produs # RME-1741
Email
3.07000 Lei

 

Livrare gratuita

Pentru comenzi online de peste 500 RON

021 425 29 090755 376 8630722 376 8630766 376 863

 Convertor stereo Analog/Digital şi Digital/Analog de înaltă performanţă, capabil 192 kHz/ 24 bit

ADI-2 are dubla calitate de a fi un extrem de flexibil şi compact convertor stereo de înaltă performanţă. Dispozitivul de numai 9,5˝ lăţime oferă conversie Analog/Digital şi Digital/Analog de la şi către S/PDIF, AES şi ADAT, la o rată de sampling de pînă la 192 kHz. Capacitatea sa de a folosi formatele S/PDIF, AES şi ADAT oferă o compatibilitate excepţională. Orice ar fi - pur şi simplu te conectezi!

Facilităţi cheie ale acestui convertor extrem de flexibil sînt: intrările şi ieşirile balansate, monitorizarea prin ieşire de cască, SteadyClock pentru calitate optimă a conversiei, cele 3 etaje hardware de control al nivelului pe intrare şi ieşire, precum şi capacitatea de a opera pe o plajă largă de puteri la alimentare.

ADI-2 este echipat cu o intrare de linie stereo balansată, pe calea a două jack-uri combo Neutrik XLR/phones, o ieşire stereo balansată pe mufă XLR, la care se adaugă o ieşire separată şi simultan activă de cască, al cărei volum este reglabil prin intermediul unui potenţiometru amplasat pe panoul frontal.

Intrările şi ieşirile analogice folosesc acelaşi design de circuit preacum faimosul RME ADI-8, fapt ce garantează un nivel ieşit din comun de scăzut al zgomotului şi distorsiunii. Trei reglaje diferite de nivel, atît ale intrării şi şi ale ieşirii, oferă o compatibilitate perfectă în domeniul analogic. De remarcat este SteadyClock, o tehnologie de ceas proprietate RME al cărei scop este reducerea la maxim a jitter-ului. SteadyClock garantează o superbă calitate a sunetului complet independent de calitatea ceasului al cărui tact este folosit ca referinţă. ADI-2 foloseşte cea mai recentă generaţie de convertoare Analog/Digital şi Digital/Analog, capabile de operare la o rată de sampling de 192 kHz, la un raport semnal/zgomot de 110 dB.

Dar ADI-2 are mai mult de oferit decît un sunet excepţional - acest convertor oferă şi o conectivitate deosebită în domeniul digital. Intrarea/ieşirea sa coaxială balansată pe transformer are starea canalului comutabilă pentru o completă compatibilitate cu standardul AES/EBU. Intrarea/ieşirea optică TOSLink poate opera pînă la o rată de sampling de 192 kHz, putînd servi şi ca intrare/ieşire ADAT la o rată de sampling de pînă la 96 kHz.

Conformîndu-se filozofiei "Universal Power Supply" aplicată de RME în produse ca Digiface, Multiface, QuadMic, şi OctaMic, ADI-2 este livrată cu un alimentator electric extern cu comutare. Alimentarea sa internă suplimentară, tot cu comutare, a fost special concepută pentru aplicaţii audio. Aceasta acceptă orice voltaj între 7 şi 30 de volţi, curent alternativ sau continuu, putînd fi folosită chiar şi cu baterii şi baterii reîncărcabile.