Bine ai venit!
Contul Meu

RME Adi 4 DD- Convertor AES si ADAT cu 8 canale

Cod produs # RME-1731
Email
3.07000 Lei

 

Livrare gratuita

Pentru comenzi online de peste 500 RON

021 425 29 090755 376 8630722 376 8630766 376 863

 RME ADI-4 DD este o versiune simplificată şi cu un raport preţ/performanţă foarte ridicat a cunoscutului convertor ADI-8 DD. Construit într-o incintă ce ocupă jumătate din spaţiul unui rack de 19˝, ADI-4 DD încorporează toată tehnologia avansată din ADI-8 DD, cu excepţia conversiei de rată de sampling şi a porturilor TDIF.

Starea momentană a semnalelor de intrare şi de ieşire, precum şi a operaţiunilor executate de dispozitiv sînt afişate de LED-uri într-un mod uşor de supravegheat. SyncCheck, ce poate fi deja găsit în alte produse RME, arată nu doar dacă un semnal de intrare este recepţionat corect (locked), ci şi dacă intrări multiple sînt sincronizate. Mai mult decît atît, tehnologia RME SyncAlign previne erorile acidentale de nealiniere cu +/- 1 sample între intrările AES/EBU. Semnalul AES de ieşire poate fi setat ca subcod Professional sau Consumer. Canalele 1 şi 2 pot fi opţional recepţionate şi emise optic (pe mufă TOSLink).

Tehnologia RME SteadyClock garantează o comportare excelentă în toate modurile de ceas. Înalta sa eficienţă în eliminarea jitter-ului permite ADI-4 DD să reîmprospăteze şi să cureţe orice semnal de ceas, şi să pună la dispoziţie acel semnal de ceas drept ceas de referinţă la ieşirea Word Clock. Adiţional, Intelligent Clock Control (ICC) va menţine ultima rată de sampling detectată ca validă, în caz de defecţiune şi pierdere a semnalului de intrare. Dispozitivul poate fi stivuit fără limite, toate dispozitivele vor fi sincronizate la nivel de sample prin folosirea Word Clock. Toate setările sînt memorate în momentul închiderii dispozitivului.

ADI-4 DD este alcătuit în principiu din două convertoare: patru intrări AES-3 către ieşiri ADAT duble, şi intrări ADAT duble către patru ieşiri AES-3. Porturile ADAT duble oferă suport pentru 8 canale, la rate de sampling de la 32 kHz pînă la 96 kHz (prin S/MUX). ADI-4 DD pune direct la dispoziţie o intrare/ieşire XLR. Un conector DB-25 permite folosirea cablurilor breakout standard pentru intrare/ieşire AES-3. Acţionînd asupra unui conector intern se poate uşor schimba conexiunea DB-25 pentru a se potrivi cu formatele de pini ale cablurilor Tascam (Digidesign), Yamaha şi Euphonix.

Exemple de aplicaţii

 • frontend AES/EBU pentru intrările/ieşirile digitale ale plăcilor RME (intrări/ieşiri ADAT optice)
 • serveşte drept intrare/ieşire AES şi ADAT pe opt canale pentru toate consolele digitale de mixaj cu porturi ADAT sau AES
 • permite operarea a pînă la 4 dispozitive S/PDIF sau AES
 • Converteşte între AES-3, S/PDIF şi S/PDIF optic
 • Îndepărtează jitter-ul din semnalele AES-3 şi ADAT

Moduri de conversie (selecţie):

 • convertor 8 canale AES către ADAT optic (96 kHz)
 • splitter 2 canale AES către 8 canale ADAT (96 kHz)
 • convertor 8 canale ADAT către AES (96 kHz)
 • splitter 2 canale AES către 8 canale AES (96 kHz)
 • convertor 4 canale AES Double Wire către AES Single Wire (96 kHz)
 • convertor 4 canale AES Single Wire către AES Double Wire (96 kHz)