Bine ai venit!
Contul Meu

Termeni si conditii

 

Recomandam citirea cu atentie a termenilor si conditiilor de mai jos. SC Hold Invest 94 SRL isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare.

 

* Toate preturile produselor de pe site-ul esound.ro contin TVA.

* Fotografiile aferente produselor afisate pe site au caracter orientativ si pot contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului.

* Specificatiile tehnice sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati; ele pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala, aceleasi conditii se aplica si pretului produsului.

* Toate marcile care apar pe site apartin detinatorilor legali.

* Toate produsele prezente pe www.esound.ro sunt valabile in limita stocului. Echipa esound face toate eforturile pentru a elimina orice erori aparute.

 

Conditii de garantie :

Perioada de garantie pentru produsul achizitionat este de 12 luni sau 24 luni  de la data cumpararii acestuia. (Perioada de garantie se acorda in functie de producatorul produsului, nu toti producatorii ofera garantie de 24 luni). Conformitatea este de minim 24 luni de la data achizitionarii produsului. Vanzatorul nu isi asuma in nici un fel responsabilitatea schimbarilor efectuate de producator/importator autorizat fara notificare prealabila, anterior vanzarii.

 • In cazul defectarii produsului, in conditii normale de utilizare, pe durata perioadei de garantie, produsul va fi reparat gratuit, la sediul firmei sau al unui  service nominalizat de furnizor, transportul dus-intors fiind asigurat de catre beneficiar.
 • Garantia se acorda numai produselor returnate cu documentatia originala si insotite de o descriere a defectului si de prezentul certificat de garantie in original.
 • Orice defect aparut ca urmare a manipularii si exploatarii necorespunzatoare, precum si in urma interventiei neautorizate asupra echipamentelor, nu intra sub incidenta garantiei acordate.
 • Constatarea defectiunilor se face in termen de 48 de ore de la sesizarea acestora de catre beneficiar. Reparatia se face in termen de 7 pana la 14 zile de la receptia produsului la sediul SC HOLD INVEST 94 SRL. In cazul lipsei pieselor de schimb la furnizor, inlocuirea acestora se face in maxim 30 zile lucratoare de la data primirii echipamentului pentru depanare. In acest caz, garantia totala a echipamentului / componentei se extinde automat cu perioada de timp necesara inlaturarii defectiunii.

Nu fac obiectul garantiei:

 • bobina si sistemul mobil al difuzoarelor, orice tip de bec, lichidul de fum, filtrele celon, in general orice tip de consumabile.
 • alimentarea necorespunzatoare echipamentelor audio la reteaua de curent alternativ. (Alimentarea generala a echipamentelor audio se va face de la reteaua de curent alternativ folosindu-se pentru aceasta numai prize cu impamantare de tip shucko iar alimentarea componentelor se va face de la o sursa corespunzatoare conditiilor de instalare.)

Nu fac obiectul garantiei pentru chitare urmatoarele:

 • cheitele de acordare, pragusul,tocirea tastelor, corzile, cuisoarele, cordarul (Bridge-ul;), butoanele de control ale chitarii,ruginirea sau coroziunea mecanismului metalic, crapaturile.

ATENTIE! Se va refuza receptia produsului/produselor in vederea asigurarii garantiei pentru acele produse care nu vor avea etichetele sau sigiliile de garantie intacte.

Drepturile consumatorului sunt cele din OG 21/1992 si HG 394/1995. Certificat de garantie si Declaratia de conformitate sunt redactate in baza HG 394/1995 si HG 168/1997, legea 449/2003.


Returnarea produselor :

* Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv si sa returneze produsul comerciantului in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.

* Produsele trebuie returnate in starea in care au fost primite, in ambalajul original si insotite de toate accesoriile si documentele originale. Deteriorarea produselor sau punerea lor intr-o stare in care nu mai pot fi vandute ca si noi, duce la refuzarea returului.

Returnarea banilor catre client se va face doar intr-un cont personal sau printr-un mandat postal. Banii nu se returneaza numerar.

Costurile de transport si de asigurare a marfii in caz de retur vor fi suportate de client.

* Clientii cu personalitate juridica nu au dreptul sa denunte unilateral contractul, legislatia in domeniu referindu-se doar la persoanele fizice.

SC HOLD INVEST 94 SRL va inapoia contravaloarea produsului returnat in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Returnarea produselor se face obligatoriu dupa ce ne-ati notificat in scris, pe mail. Suma inapoiata nu include cheltuielile dvs de transport.

Ne rezervam dreptul sa nu acceptam primirea coletelor retur fara notificare scrisa prealabila.

Conditiile de returnare prezentate respecta legislatia in vigoare: Legea 365/2002 privind comertul electronic si Legea 51/2003 pentru aprobarea OG 130/2000 referitoare la regimul juridic al contractelor la distanta. Prezentele clauze sunt supuse exclusiv legislatiei romanesti. Toate contestatiile de validitate, interpretare sau executie vor fi adresate doar tribunalelor competente din Bucuresti.

 

Confidentialitatatea datelor personale :

*În 25 mai 2018 devine aplicabil Regulamentul European 2016/679 privind protecția persoanelor fizice referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date («Regulamentul»). Scopul principal al acestuia este creșterea nivelului de protecție a datelor personale și crearea unui climat de încredere care sa permită fiecărei persoane controlul asupra propriilor date. Astfel, considerăm că este un moment potrivit să te informam cum protejam datele tale personale și cum ne insușim prevederile Regulamentului.

CE DATE PERSONALE PRELUCRĂM?

 

Protejarea datelor cu caracter personal furnizate de către client.
1. Pentru înregistrarea (crearea unui cont de client) pe site-ul nostru www.esound.ro , clientul va furniza următoarele informații:

 • Nume și prenume;
 • Adresă completă;
 • Număr de telefon;
 • Adresă de email validă.

2. În cazul plasării unei comenzi, clientul va furniza următoarele date cu caracter personal:

 • Nume și prenume;
 • Număr de telefon pentru contact;
 • Adresă de email;
 • Adresa completă pentru livrare.
CUM ADMINISTREZI ACORDURILE EXPRIMATE?
1. Prin completarea datelor tale, în formularul de creare de cont și/sau de comandă, declari că accepți necondiționat ca datele tale personale să fie incluse în baza de date a companiei HOLD INVEST 94 SRL, comercial www.esound.ro și îți dai acordul ca toate aceste date personale să fie stocate, utilizate și prelucrate de către SC HOLD INVEST 94 SRL (www.esound.ro) . Datele tale vor fi utilizate pentru a evalua, a introduce și a executa contractul de furnizare și pentru a gestiona relațiile cu clienții, inclusiv pentru implementarea activitatilor de marketing de către SC HOLD INVEST 94 SRL (www.esound.ro).
2. Ai dreptul să ne soliciți să nu prelucrăm datele tale personale în scopuri de marketing. Dacă nu dorești să primești oferte comerciale de la HOLD INVEST 94 SRL (www.esound.ro) sau dacă trebuie să îți accesezi datele personale, poți contacta Serviciul de Relații cu Clienții HOLD INVEST 94 SRL, la adresa office@esound.ro sau la numărul de telefon 021.425.04.19 (tarif normal).
3. Dezabonarea de la newsletter este posibilă în orice moment. În fiecare email primit, vei găsi un link pentru a te dezabona de la newsletter-ul www.esound.ro, în subsolul paginii.
COMUNICAREA DATELOR PERSONALE CATRE TERȚI
1. Noi suntem singurii proprietari ai informațiilor colectate pe acest site. Informațiile tale personale de identificare nu vor fi vândute, schimbate, transferate sau date oricărei alte societăți, indiferent de motive, fără consimțământul tău, altele decât cele necesare pentru îndeplinirea unei cereri de informare și/sau tranzacție, de exemplu pentru a trimite o comandă sau un catalog promoţional.
2. Clientul are obligația să NU furnizeze către terțe părți datele sale de conectare în contul de client al magazinului online www.esound.ro .
3. Clientul are obligația să stocheze în condiții de siguranță datele de conectare pentru contul său, să aleagă o parolă formată din caractere alfa-numerice și să nu pună la dispoziția terțelor părți, calculatorul sau alte dispozitive pe care este logat în contul de client.
ÎN CE SITUAȚII AU TERȚII ACCES LA DATELE PERSONALE FURNIZATE DE CLIENT?
1. Transmiterea în scopul procesării comenzii de produse . Datele cu caracter personal stocate de noi sunt transmise mai departe în scopul procesării comenzii către societatea de curierat însărcinată cu efectuarea livrării, în măsura în care acest lucru este necesar pentru livrarea produsului. 
2. Transmitere către instituţii publice, de ex. în cazul unei dispoziţii judecătoreşti La dispoziţia instituţiilor competente în cazuri speciale trebuie să oferim informaţii cu privire la date cu caracter personal, în măsura în care acest lucru este necesar în scopul cercetării penale, siguranţei publice, pentru îndeplinirea sarcinilor legale ale serviciilor de informaţii sau serviciului militar de contrainformaţii sau în scopul realizării drepturilor de proprietate intelectuală.
CONSIMȚĂMÂNTUL
Prin utilizarea site-ului nostru, ești de acord cu politica noastră de confidențialitate.
 
 
 
* Datele personale colectate de la consumatori in vederea realizarii unei comenzi, atat online (pe site-ul esound.ro sau prin email la office@esound.ro) cat si telefonic sunt absolut necesare in vederea efectuarii comertului la distanta.

* Toate datele personale cerute telefonic, pe email sau pe site-ul esound pentru finalizarea unei comenzil sunt obligatorii atat pentru emiterea facturii fiscale cat si pentru emiterea certificatului de garantie (daca este cazul) si pentru livrarea produselor comandate.

* Informatiile cerute sunt mandatorii pentru validarea unei comenzi, comerciantul putand refuza o comanda sau comunicarea cu un consumator, daca informatiile furnizate de catre acesta ii trezesc suspiciuni.

* Datele personale ale consumatorului vor fi folosite pentru a trimite confirmarea comenzilor, informatii despre livrarea comenzilor, informatii despre eventualele promotii si noutati aparute pe site, suportului postvanzare, asistenta tehnica, service etc.

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia consumatorului cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice SC Hold Invest 94 SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

 

Nota informare :

* Produsele ofertate de comerciant sunt in general disponibile in in stocul propriu, al furnizorului sau in stocul importatorului autorizat.

* Pentru produsele care nu sunt momentan disponibile in stoc, comerciantul va comunica consumatorului un termen de livrare estimativ sau/si (dupa preferinta consumatorului) produse alternative, disponibile in stoc sau care pot fi aduse in stoc in intervalul dorit de consumator.

* Comerciantul va face aceste propuneri consumatorului, alegerea intre aceste variante sau optiunea de anulare completa a comenzii va apartine in totalitate consumatorului.

* Comenzile on-line sunt procesate si onorate in ordinea sosirii acestora, contractul considerandu-se incheiat dupa ce consumatorului i-a fost confirmata telefonic comanda si dupa ce consumatorul a fost anuntat ca respectiva comanda a plecat catre el prin curier.

* Comenzile on-line cu ridicarea produselor din magazin, nu se mai supun legii comertului electronic, respective OG 130/2000., deoarece consumatorul are posibilitatea verificarii, probarii si examinarii produsului.

* SC Hold Invest 94 SRL  nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul esound.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.

Comerciantul detine drept de proprietate intregrala si exclusiva asupra unui bun pana in momentul in care incaseaza efectiv si integral pretul cerut consumatorului pentru acesta. Din momentul platii integrale si definitive catre comerciant al pretului cerut, consumatorul detine dreptul de proprietate integrala si exclusiva.

Comerciantul nu este raspunzator pentru nici un fel de dauna de orice natura materiala, nemateriala sau corporala care ar putea rezulta din cauza unei defectiuni sau proaste functionari sau a utilizarii improprii ale produselor comercializate. De asemenea eventualele modificari ale produselor realizate de producator sau de catre consumator nu implica responsabilitatea comerciantului in nici un fel. Toate informatiile oferite de comerciant prin site-ul esound.ro sunt date cu titlu informativ si nu angajeaza responsabilitatea comerciantului.

Conform Ordonantei nr.130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta, facem urmatoarele precizari :

a) contract la distanta - contractul de furnizare de produse sau servicii incheiat intre un comerciant si un consumator, in cadrul unui sistem de vanzare organizat de catre comerciant, care utilizeaza in mod exclusiv, inainte si la incheierea acestui contract, una sau mai multe tehnici de comunicatie la distanta;

b) consumator - orice persoana fizica care achizitioneaza, utilizeaza sau consuma produse ori beneficiaza de prestarea unor servicii, in afara activitatii sale profesionale, in baza unui contract incheiat cu un comerciant, in conditiile prezentei ordonante;

c)  comerciant - orice persoana fizica sau juridica, care, in contractele incheiate in conditiile prezentei ordonante, actioneaza in cadrul activitatii sale profesionale;

ATENTIE! SC Hold Invest 94 SRL isi rezerva dreptul de a modifica preturile fara o notificare prealabila.